Servicii funerare complete in Bucuresti, sector 1,2,3,4,5 si 6. Non stop - Tel: 0747.117.117

Morga Privata | Camera Frigorifica | Sala igienizare defunct | Capac Frigorific
0747.117.117 Non Stop

Morga Privata

Conform legii funerare 102/2014 si H.G. 741/2016 corpul neinsufletit nu poate ramane la domiciliu sau la unitatea sanitara privata (camin/azil batrani/centru ingrijire) mai mult de doua ore de la momentul decesului ,compania noastra a introdus serviciul de preluare a decedatui in vederea unei igienizari si conservari optime in conditii asemanatoare celor din marile spitale

Decedatul este astfel preluat de la domiciliu dumneavoastra si adus la morga companiei noastre ce dispune aparatura frigorifica speciala cu masa de inox pentru toaletare / cosmetizare si instrumente sanitare ideale pentru efectuarea practicilor uzuale de imbalsamare/ tanatopraxie, conform normelor in vigoare.

Pastrarea in morga privata se face pe durata solicitata de dumneavoastra, acest serviciu fiind necesar in special pentru a asteptarea unei persoane dragi ce trebuie sa vina de la distanta mare din strainatate sau atunci cand sunt probleme cu privire la acte, locuri de veci sau diferite alte motive neprevazute.

Corpul decedatului, conservat poate fi expus familiei in cele mai bune conditii de igiena si va avea un aspect cat mai aproape de normal, apoi transportat catre capela, biserica sau cimitir.

Camera Frigorifica Mortuara

Oferim servicii de pastrare a persoanei decedate in camera noastra frigorifica mortuara pentru un timp indelungat fiind in conformitate cu normele in vigoare acreditate de ministerul sanatatii.

Camera frigorifică a fost proiectată pentru a putea conserva persoană decedată pentru un timp mai îndelungat, iar ceea ce detine compania noastra este un produs nou care se încadrează în toate standardele. Temperatura de funcţionare este de -15C,această temperatură este menţinută constanta datorită pereţilor din poliuretan 100%, izolaţi cu spumă sub înaltă presiune şi în acelaşi timp asigurata pentru a prevenii incediile. Deasemenea pentru menţinerea constanta a temperaturii, un rol important îl are termostatul digital.

Sala Pregatire Defunct

Conform normelor sanitare recent aprobate firma de servicii funerare trebuie sa detina o sala de pregatire a persoanelor decedate, prin urmare, pentru ca suntem o companie ce isi respecta clientii va punem la dispozitie serviciul de toaletare/imbracat/tanatopraxie intr-un cadru igienic/septic cu mese de inox, fara a mai creea neplaceri familiei defunctului cu privire la practicile mai sus mentionate. Acest serviciu reda familiei timpul necesar pentru a se reculege intr-un asemenea moment si creeaza o situatie normala si fireasca pentru o echipa de specialisti si cu experienta ca a noastra.

Ce este tanatopraxia?

  • Procedeu complex de conservare a unui corp neinsufletit
  • Igienizarea corpului
  • Intarzierea procesului de tanatomorfoza
  • Rehidratarea tegumentelor, redand corpului un aspect natural
  • Relaxarea fizionomiei fetei, cu inlaturarea semnelor de suferinta dinaintea mortii, pentru Cosmetica funerara si reconstructie corpuri in caz de necesitate, in urma accidentelor

Capac Frigorific

Compania noastra ofera spre inchiriere capac(sicriu) frigorific si pentru folosirea la capela sau sala de priveghi. Capacul frigorific este folosit pentru a conserva persoana decedata pentru o perioada mai lunga, in conditii perfecte de igiena si estetica. Capacul frigorific este necesar de a fi folosit si in cazul in care in incinta este o temperatura ridicata, pe timp de vara sau incaperea este lipsita de o sursa de ventilatie.